VENDLER.

Ééééés Nyertünk!

2024.08.31.

A 2024-es Global Green Beauty Awards versenyen a Best women’s supplement kategóriában bronzérmet kapott az EVE termékünk.

Az idei verseny volt az ötödik a Global Green Beauty Awards történetében, és több mint 650 különböző környezettudatos csomagolású és károsanyag mentes terméket neveztek. A csomagolás környezettudatos kialakítása mellett a legfontosabb szempont az összetevők vizsgálata volt a bírálat során. A felelős márkák egyre inkább természetes alapanyagokhoz nyúlnak, és egyre inkább elfordulnak a káros adalékanyagoktól és tartósítószerektől.

A Lost Garden termékei nem csupán étrend-kiegészítők; termékeink számunkra az életminőség javításának eszközei. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden terméket kézzel készítsünk, elutasítva a gépesített gyártási folyamatokat. Igaz, hogy ez mennyiségi korlátokkal jár, hiszen a kézzel készített termékek nem állíthatók elő olyan nagy mennyiségben, mint gépi úton, de cserébe minden egyes termék egyedi, magas minőségű és teljes egészében adalékanyag mentes lesz.

A zsűri a Lost Garden ezen törekvéseit ismerte el a nemzetközi versenyben.

Nagyon örülünk, büszkék vagyunk az elért eredményre!

Gratulálok a feleségemnek, a cégtársamnak, Vendler-Simon Katinkának, aki megálmodta és megalkotta a Lost Gardent.

2024. VENDLER BALÁZS

Minden jog fenntartva.