VENDLER.

Slow business koncepció: a Lost Garden kézzel készült termékei

2024.04.27.

Ahogy elérjük a negyvenedik életévünket, egyre fontosabbá válik, hogy megtaláljuk a belső békénket, és hogy jobban jelen tudjunk lenni saját életünkben. Ebben az életszakaszban sokan szembesülünk új kihívásokkal, legyen szó fizikai változásokról vagy éppen a munkahelyi és családi élet egyensúlyának megteremtéséről. Az 50. szülinapom küszöbén állva bizton állíthatom: nálam pont így volt.

Ahogy az elmúlt 2 évben egyre többet és többet foglalkoztam mások mentorálásával, úgy kezdtem egyre jobban megszeretni a feleségem, Kata ötletét: fejlesszünk olyan étrend-kiegészítőket, mellyel nem csak a saját egészségünket erősítjük, de másokat is tudunk támogatni ezen az úton, segítve őket abban, hogy kiegyensúlyozottak és harmonikusabbak legyenek.

A kézzel készítés filozófiája

Cégünk, a Lost Garden termékei nem csupán étrend-kiegészítők; termékeink számunkra az életminőség javításának eszközei. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden terméket kézzel készítsünk, elutasítva a gépesített gyártási folyamatokat. Ez a megközelítés nemcsak hogy fenntarthatóbb, de lehetővé teszi számunkra, hogy több embert, köztük hátrányos helyzetű munkavállalókat is foglalkoztassunk. Igaz, hogy ez mennyiségi korlátokkal jár, hiszen a kézzel készített termékek nem állíthatók elő olyan nagy mennyiségben, mint gépi úton, de cserébe minden egyes termék egyedi, magas minőségű és teljes egészében adalékanyag mentes lesz.

A termékek hatása

A Lost Garden termékei teljes egészében egyedi fejlesztésű receptek alapján a test és a lélek egészségét egyaránt támogató komponensekből állnak össze. Legyen szó az Adam kapszuláról, amely a férfiak vitalitását hivatott fenntartani az andropauza idején, az Eve termékről, amely a menopauza tüneteit enyhíti, vagy a Body készítményről, mely az ízületi gyulladások csökkentésére készült, vagy a Beauty termékről, amely a bőr és haj szépségét hivatott megőrizni – minden termékünk a lelki nyugalom és a testi harmónia elősegítésére szolgál.

A Slow Business modell előnyei

A Lost Garden slow business modellje kihangsúlyozza a minőséget és az emberközpontúságot. Nem csupán termékeink gyártásánál, de üzleti döntéseinkben is prioritást élvez a fenntarthatóság, a méltányosság és a közösség támogatása. Így ügyfeleink nem csak egy terméket vásárolnak, hanem részt vesznek majd egy olyan közösségben, amely támogatja az egészséges életmódot és a tudatos jelenlétet.

A Lost Gardenben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük ügyfeleinket a nyugalom és a jelenlét megteremtésében életük minden területén, hiszen tudjuk, hogy a belső béke kulcsfontosságú az egészséges és kiegyensúlyozott élethez.

Ennek fényében fejlesztjük szolgáltatásainkat és termékeinket a jövőben.

2024. VENDLER BALÁZS

Minden jog fenntartva.