VENDLER.

London - jöttünk, győztünk

2024.09.26.

4 termék, 4 díj. Mindegyik a dobogó legtetején…

ADAM - Supplements and vitamins category

EVE - Women's health category

BODY - Supplements and vitamins category

BEAUTY - Beauty category

Nem is tudom, mit fűzzek ehhez hozzá. Csak ismételni tudom a korábban írtakat: közel 400 termék közül választott be minket az angol zsűri a nemzetközi Nourish Awards döntőjébe, ahol végül mind a négy termékkel elhoztuk az adott kategória legmagasabb besorolását.

Katinka bő egy éve álmodta meg a Lost Gardent, több hónapos előkészítés, specifikálás után tavaly ősszel indult el a tesztelés és a design tervezés, majd tavasszal a cégalapítás, a csomagolás gyártása és nyár elején egy zárt csoportban az értékesítés.

A piaci bevezetés előkészítésének része, hogy több versenyen is indultunk. Szerettünk volna visszajelzést kapni a nemzetközi szakmától, hogy jobban megérthessük, mi is az, amit létrehoztunk. Jó látni az eredményeket: ma a NOURISH, alig egy hónapja pedig Global Green Beauty Awards zsűrije ismerte el a termékek szakmai hátterét.

Szeretjük a munkánkat. Élvezzük azt, ahogy hónapról-hónapra közelebb kerülünk egy álom valóra válásához. Kata álmának a beteljesüléséhez.

A termékek szűk körű értékesítése már zajlik pár hónapja, a webshop elindításával szerettük volna megvárni, amíg lesz elegendő visszajelzésünk a termékekre.

Ez már alakul, így hamarosan rendelhetőek lesznek az étrend-kiegészítőink.

Hamarosan...

2024. VENDLER BALÁZS

Minden jog fenntartva.